Diensten

De diensten die wij leveren

Ontdek de diensten die wij u kunnen leveren zodat u met uw bedrijf garandeert een enorm online impact kunt maken.

Design en bouw website

Time4webservice is uw partner als het gaat om het laten ontwerpen en bouwen van WordPress websites. Of het nu gaat om een eenvoudige standaard website of eentje die op maat is gemaakt voor uw wensen en naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Na de livegang van uw website stopt de samenwerking met ons niet, uiteraard ontvang je van ons bij vragen aanvullende support van onze specialisten.

Webshop en e-commerce

Bent u van plan een webshop in te gaan zetten voor uw online diensten en producten? Praat dan zeker eens met de specialisten van Time4webservice. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis opgebouwd in het bouwen van webshops, zoals WooCommerce,  in WordPress.

SEO

Een mooie website is natuurlijk een mooi begin, maar een optimale vindbaarheid van uw site in Google is natuurlijk essentieel!  De professionals van Time4webservice zorgen dat uw website volledig is geoptimaliseerd voor de Google zoekmachine en zullen u ook van advies voorzien voor wat betreft SEO en vindbaarheid van uw website of webshop.

Website onderhoud

Staat uw WordPress website eenmaal live dan is het onderhoud en support bij ons ook in goede en vertrouwde handen. Of het nu gaat om kleinere onderhoud zoals kleinere updates of het inregelen van database optimalisaties, Time4webservice zorgt ervoor dat uw website altijd probleemloos en veilig online is en blijft.

Logo's ontwerpen

Bent u net als ondernemer begonnen en heeft u nog geen logo? Of bent u opzoek naar een nieuw en modern logo? Neem dan eens vrijblijvend contact met onze ontwerpers op. Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit.

Visitekaartjes ontwerpen

Bent u toe aan nieuwe visitekaartjes met een heel nieuw en mooi opvallend uiterlijk? Bij Time4webservice ontwerpen en maken wij ook uw visitekaartjes zodat u altijd een prima eerste indruk kunt maken als ondernemer.

Een Stapsgewijze Routekaart Naar Succes​

Het Proces

In vijf eenvoudige stappen zorgen wij ervoor dat u binnen 4 tot 6 weken een nieuwe website heeft

Stap 1: een duidelijke offerte
Samen bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan maken we een duidelijke offerte met een vaste prijs. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.
Stap 2: een heldere planning
Samen bespreken we vervolgens de planning voor wat betreft het bouwen en opleveren van uw website. Wij zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent
Stap 3: ontwerp en bouwen
In deze stap ontwerpen we de website en bouwen we deze dat allemaal inclusief uw logo (indien nodig).
Stap 4: Testen
Gedurende het bouwen van de website voeren we een aantal tests uit om te ervoor te zorgen dat we een goed functionerende website kunnen opleveren. Uiteraard wordt er ook vlak voor de livegang grondig door ons getest.
Stap 5: oplevering
Uiteindelijk is het grote moment daar en wordt de website in overleg met u live gezet. Vervolgens nemen we in een afspraak met u de mogelijkheden voor wat betreft support en verdere ondersteuning door.
Previous slide
Next slide

Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord!

Facebook en Instagram domineren kwa grootte en gebruikers nog altijd de wereld van de social media. Op Instagram en Facebook is het vrij gemakkelijk op een leuke manier interactie te hebben met uw (potentiële) klanten en ondanks het feit dat het aantal Facebook gebruikers afneemt blijft dit platform nog steeds met stip op nummer 1 staan. Gebruikt u Facebook dan kunt u, dankzij een uitgebreide analytics functie, heel doelgericht uw doelgroep benaderen met visuele en tekstuele content. Platformen zoals Facebook, maar zeker ook Instagram, lenen zich er ook prima voor om nieuwe klanten en nieuwe collega’s een kijkje achter de schermen van uw bedrijf te geven.

Vanaf Euro 799.- heeft u bij Time4webservice al een website, daarnaast bieden we ook maandelijkse support- en onderhoud pakketten aan. Kijk op onze prijzen pagina voor meer informatie. 

SEO staat voor Search Engine Optimisation of Zoekmachine Optimalisatie. Met andere woorden het ervoor zorgen dat uw website door middel van geschikte content hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Daar zijn een aantal manieren voor en een daarvan is ervoor zorgen dat het antwoord op de vraag die mensen in de Google zoekbalk invullen terug te vinden is op uw website. Maar dat geldt niet alleen voor uw website, ook uw social media zoals Facebook, Instagram en Twitter leveren een bijdrage aan de SEO score.

Absoluut! Binnen 4 tot zes weken staat uw gebruikers- en mobielvriendelijke website online! Zorgt u ervoor dat de content helder en duidelijk aan uw bezoekers laat zien waar uw bedrijf voor staat dan weten de bezoekers uw website snel en gemakkelijk te vinden.

U kunt dit door ons laten regelen d.m.v. een maandelijks pakket of u kunt dit zelf regelen. Indien u voor het eerste kiest kunt u dit aangeven in de aanvraag voor een website op de pagina prijzen.

Wilt u uw bedrijf een boost geven?

Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.