Facebook
Twitter
LinkedIn

Linkbuilding 2021

Er zijn nogal wat manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Uiteraard is het schrijven van blogs een opties of veelvuldig gebruik van social media. Maar er is nog een, relatief, eenvoudig manier, namelijk ‘linkbuilding’.  Klinkt eenvoudig toch? De vraag is even of dat zou is en om die vraag te beantwoorden duiken we dat dieper in de wereld van de linkbuilding.

Er zijn veel manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen. Naast het schijven van blogs, of het posten van social media berichten of zelfs het gebruik van YouTube  is ook linkbuilding een belangrijke optie.

 

Google is streng

Het klinkt simpel. U plaatst gewoon linkjes naar uw websites op de diverse startpagina’s en dan bent u er. Helaas is het niet zo eenvoudig als het klinkt, daar trapt Google al een tijdje niet meer in. Google is in de loop der jaren een stuk strenger geworden en vooral de kwaliteit van het doorlinken wordt door het algoritme van Google veel zwaarder gewogen. Google kijkt sowieso meer naar  de kwaliteit van een website, en dat geldt dan voor de content maar ook voor het gebruik van links. Bottomline, meer links is niet per definitie beter.

Share this post